Geannuleerd!–Barrie Stevens | I’m an Artist

Het Amsterdams Theaterhuis

Geannuleerd!--Barrie Stevens | I’m an Artist

Wanneer

maandag 28 december    
20:00 - 22:00

Waar

Het Amsterdams Theaterhuis
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat, Amsterdam, Noord Holland, 1054 SP, NH

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Barrie Stevens | I’m an Artist

Deze avond is tevens een donateursavond. Er zijn minder kaarten beschikbaar. 

Kaarten bestellen 28 december

Niet eerder stond Barrie Stvens met een soloprogramma in het theater. Nu is daar het moment om zijn grote droom te vervullen. De 76-jarige Brit nodigt u uit voor een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz. In de koffers: zijn opmerkelijke levensverhaal, prachtige liedjes uit zijn roemrijke carrière en swingende dans.

 In de kleinschalige soloshow I’m an Artist zingt, danst en vertelt Barrie in een intieme setting over zijn leven. Bijvoorbeeld over hoe hij als 18-jarige danser naar Nederland vertrok, waar hij al gauw een plek in de spotlights veroverde. Van Ja Zuster, Nee Zuster tot TiTa Tovenaar en van de Soundmixshow tot aan Beter Laat Dan Nooit. Televisie zit in zijn hart. Maar net zo lief werkte hij aan grote producties voor het toneel, zoals Grease en Footloose. Om nog te zwijgen over de samenwerkingen met sterren als Cliff Richard, Engelbert Humperdink en zijn dierbare band met Charlie Chaplin. Al deze hoogtepunten komen terug in de voorstelling. Maar het was niet alleen rozengeur en maneschijn. Net zo vaak was het lot Barrie minder gunstig gezind. Naast de eeuwige strijd om werk en het afbranden van zijn geliefde woning, verloor hij tot overmaat van ramp zijn grote liefde. Het heeft hem gemaakt tot wie hij nu is.

Mis het niet, want na dit grote avontuur gaan koffers dicht. Op slot? Dat nooit. Barrie zal tot het eind ‘vooral doorgaan’.

Script en regie: Vincent van den Elshout
Choreografie: Melise de Winter
Muzikale leiding: Alberto Klein Goldewijk
Styling en kostuumontwerp: Glenn Hewitt
Productie: Martijn van Tilburg

Kaarten bestellen 28 december