Beperkt Houdbaar speelt Geïmproviseerde Comedyfilm

Het Amsterdams Theaterhuis

Beperkt Houdbaar speelt Geïmproviseerde Comedyfilm

Wanneer

donderdag 08 september    
21:00 - 21:55

Waar

Het Amsterdams Theaterhuis
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat, Amsterdam, Noord Holland, 1054 SP, NH
Kaart wordt geladen...

reserveren en info: AmsterdamFringe

“Tranen van het lachen. Hilarisch, muzikaal en superscherp!” Was getekend, de moeder van Andries. Maar wat doen we nou eigenlijk?

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Tim Zeegers (Op Sterk Water) en Andries Tunru (Flunknarf) aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en na een minuut of 60 komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Tim en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Beperkt Houdbaar won met hun geïmproviseerde comedyfilm het Amsterdams Studenten Festival 2015!

Veelgestelde vragen

V: Hoe lang duurt ‘t?
A: Ongeveer 60 minuten. Maar hee, pin ons er niet op vast. ’t Is en blijft impro!

V: Waar en wanneer spelen jullie?
A: Op donderdag 1, zondag 4, donderdag 8 en vrijdag 9 september in Het Amsterdams Theaterhuis. Da’s aan de Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 54.

V: Is het leuk om de voorstelling vaker te zien?
A: Absoluut! Het vertrekpunt van elke voorstelling is de input uit de zaal, dus geen twee voorstellingen zijn hetzelfde.

V: Wie doen er mee?
A: Goeie vraag, daar maken we effe een los kopje voor.

V: Zijn deze vragen echt vaak gesteld of hebben jullie dat zelf bedacht om ons op lichtjolige wijze de droge info te dwangvoederen?
A: Dat laatste.

Wie doen er mee?

Tim Zeegers (1981) tourt al jaren met improvisatiegroep Op Sterk Water langs de Nederlandse theaters. Met meer dan 1000 volledig geïmproviseerde voorstellingen achter de rug zijn er nergens gepoktere en gemazeldere impro-acteurs te vinden dan zij. Van Lowlands tot TV, Tim heeft bijna alles wel gespeeld, behalve… Amsterdam Fringe!

Andries Tunru (1991) is niet alleen improvisatie-acteur, maar ook praktiserend cabaretier. Met zijn solo-show is hij met regelmaat in de theaters en op stand-up-podia te vinden. Daarnaast is hij columnist voor Radio 1, maakt hij flashmobs en schrijft hij zijn bio’s in de derde persoon zodat het lijkt of hij daar een mannetje voor heeft.

Joep Hullegie is onze bazenmuzikant. Deze aaibare pianist annex drumcomputer annex geinigegeluidjesleverancier is de muzikale ruggengraat van al onze scenes. Van boyband tot hardrock, van pistolen tot peuterspeelzalen: Joep peutert het uit zijn piano, drumcomputer of MacBook.

reserveren en info: AmsterdamFringe