George & Eran Lossen Wereldvrede op! DE FINALE

Het Amsterdams Theaterhuis

George & Eran Lossen Wereldvrede op! DE FINALE

Wanneer

maandag 05 juni    
20:00 - 22:00

Waar

Het Amsterdams Theaterhuis
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat, Amsterdam, Noord Holland, 1054 SP, NH

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Programma dag 1

Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/eajggeorgeeneran
LOCATIE: Het Amsterdams Theaterhuis, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 54, Amsterdam


19:30 uur
:  Inloop
20:00 uur: Opening door Dieuwertje Blok
20:05 uur: George & Eran Lossen Wereldvrede op! DE FINALE
21:45 uur:  Dieuwertje Blok in gesprek met George & Eran
22:00 uur: Borrel

George & Eran lossen Wereldvrede op! DE FINALE

George Elias Tobal en Eran Ben-Michael (George & Eran Theaterproducties) schrijven en maken samen theater. De stukken zijn geïnspireerd op eigen ervaringen en persoonlijke, maatschappelijke verhalen.
George & Eran Lossen Wereldvrede op! DE FINALE is een muzikale conflictkomedie en het laatste deel van een drieluik (dat je prima kunt bekijken, zonder de eerste twee delen te zien).

Over het theaterstuk
George (van Syrische afkomst) strandde op Lesbos. Daar zag hij hoe honderden Syrische vluchtelingen ‘aanspoelden’. Hij besloot hen te helpen en deed een tijd vrijwilligerswerk. Eran richtte zich in Den Haag, Brussel, Parijs en Berlijn op verschillende beleidsmakers en wetgevers. Hij praatte met invloedrijke mensen die vrede wél mogelijk konden maken. In het stuk George & Eran Lossen Wereldvrede op! DE FINALE doen George en Eran hun bevindingen op muzikale wijze uit de doeken.
Meer informatie: http://georgeeneranproducties.nl/

Dieuwertje Blok

Dieuwertje Blok werkt(e) als presentatrice o.a. bij de KRO, RTL, VARA en NTR. Nog altijd is zij te zien en te horen op televisie en radio. Hiernaast maakt zij deel uit van het Comité van Aanbeveling van Een Ander Joods Geluid, is ze ambassadeur van De Nederlandse Hartstichting en het Wereld Natuur Fonds en zet ze zich in als vrijwilliger voor Vluchtelingenwerk. Dieuwertje Blok zal op 5 juni, de eerste dag van ons evenement, de opening verzorgen en na het theaterstuk van George en Eran een nagesprek houden.

Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/eajggeorgeeneran