HABITAT X SPEELT BBQ

Het Amsterdams Theaterhuis

HABITAT X SPEELT BBQ

Wanneer

zaterdag 16 november    
20:00 - 21:30

Waar

Het Amsterdams Theaterhuis
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat, Amsterdam, Noord Holland, 1054 SP, NH

Evenement type

Kaart wordt geladen...

HABITAT X SPEELT BBQ

kaarten verkrijgbaar op Habitatx

Op 14, 15, 16 en 17 november spelen wij onze eerste voorstelling ‘BBQ’ in Het Amsterdams Theaterhuis. ‘BBQ’ speelt zich af op een bijeenkomst waar verschillende extreemrechtse kopstukken bij elkaar komen om het tij in Nederland te keren.

We zijn aanwezig bij de opnames van een groots opgezette talkshow waar gastvrouw Inge van Pruisen haar gasten alle ruimte biedt om eindelijk te zeggen waar het op staat. Geen censuur, de pure, ongebreidelde waarheid mag hier gezegd en gehoord worden. Soms hard, soms duister maar altijd eerlijk en recht uit het hart.

De politicus, de strijder, de intellectueel, de neonazi en de nette volksnationalist, niemand wordt hier geweerd in de ultieme poging Nederland de ogen te openen. ‘BBQ’ biedt een even ontluisterend als hilarisch inkijkje in het nationalistische gedachtengoed en onderzoekt de kruisbestuiving tussen populistisch en extreemrechts.

Bij deze voorstelling zal randprogrammering aanwezig zijn. Wij nodigen u van harte uit dit ter plekke, na de voorstelling, te bekijken en beluisteren.

kaarten verkrijgbaar op Habitatx

Tekst: Frank Gunning met gebruikmaking van citaten van publieke figuren

Regie & concept: Sita van Sante

Spel: Isa van Barneveld, Marly van den Berg, Rutger Beugeling, Anniek Geelen, Joke Eikelboom, Ruben Messelink, Menno Sedee, Lindsey Smits, Ruben Spek, Ayla Usakligil, Moos Wilhelm

Productieleiding: Mick Stevens

Productieassistentie: Nina Eshuis en Marijke Lippe

Marketing en communicatie: See Terpstra en Mirthe de Vries

Deze voorstelling wordt gesteund door Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds en Voordekunst.