Jort Faber Productions met Face Me

Het Amsterdams Theaterhuis

Jort Faber Productions met Face Me

Wanneer

vrijdag 06 juli    
20:00 - 21:00

Waar

Het Amsterdams Theaterhuis
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat, Amsterdam, Noord Holland, 1054 SP, NH

Evenement type

Kaart wordt geladen...

FaceMe

Jort Faber Productions

Tickets can be bought here: ticketkantoor. See you there!

Mijn facebook profiel en ik leiden twee verschillende levens. Hoe hard ik het ook probeer, beide levens komen niet samen. Misschien is dat maar goed ook.

‘FaceMe’ volgt zeven internationale jongeren zich die een weg proberen te banen door de absurde, inspirerende, bedrieglijke en ontvreemdende wereld van Social Media. Ze doen er alles aan om Likes te veroveren. Gedreven door hun eigen obsessies proberen zij door middel van selfies, video’s, livestreams en vlogs hun plek te veroveren in de sociale wereld.

Maar wat gaat er nou schuil achter deze drang om te posten? Wie zijn deze jonge sterren in hun dagelijks leven? ‘FaceMe’ is een avondvullende dansproductie gebaseerd op de relatie tussen het eigen zelfbeeld en de omgang met elkaar sinds de komst van social media. ‘FaceMe’ belicht de positieve, negatieve en absurdistische kanten van social media met een open en verhalend perspectief.

De danstaal van de productie wisselt constant, net als de constante stroom van informatie op sociale media. Showdans, jazz, moderne dans maar ook urban danstalen zoals hiphop en acrobatiek en theater/spel wisselen elkaar af.

 

Volg FaceMe nú op Facebook
De voorstelling ‘FaceMe’ is zelf onderdeel van Social Media en is ook te volgen op Facebook! Voorafgaand aan de voorstelling zijn de ‘FaceMe’ jongeren bij hun zoektocht te volgen op Facebook. Voor, tijdens en na de voorstelling zijn de spelers LIVE achter de schermen te volgen via livestreams waardoor het publiek een inkijkje krijgt in het werkproces van de performers rondom een voorstelling.