30 is the max! met Zondagochtend concert door pianist Lodewijk Crommelin

Het Amsterdams Theaterhuis

30 is the max! met Zondagochtend concert door pianist Lodewijk Crommelin

Wanneer

zondag 07 juni    
11:30 - 12:30

Waar

Het Amsterdams Theaterhuis
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat, Amsterdam, Noord Holland, 1054 SP, NH

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Kaartjes kopen

Op zondag 7 juni biedt Het Amsterdams Theaterhuis voor het eerst sinds 14 maart haar podium aan pianist Lodewijk Crommelin.

Lodewijk speelt werken van Beethoven, Liszt en Ravel

We hebben in juni plek voor 30 bezoekers die dan op veilige afstand van elkaar kunnen zitten.
Kosten zijn minimaal ā‚¬10 per kaartje, maar u mag natuurlijk meer doneren aan ons mooie niet-gesubsidieerde theater.

Kaartjes kopen

CV Lodewijk Crommelin
Lodewijk Crommelin studeerde piano bij Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hij vervolgde zijn pianostudie bij Abbey Simon aan de University of Houston en volgde masterclasses bij Charles Rosen, Gyƶrgy SĆ”ndor, Horacio GutiĆ©rrez, Ivan Moravec, Lazar Berman en anderen. Naast zijn lespraktijk in Amsterdam en op de Vrije Muziekschool Spaarne in Haarlem speelt hij solorecitals, kamermuziek en begeleidt vaak zangers en muziektheatergroepen. Daarbij heeft hij enkele CDā€™s opgenomen met repertoire van onder anderen Samuel Barber en Charles Griffes, die verschenen zijn bij FutureClassics en het nieuwe label 7 Mountain Records. Ook werkte hij mee aan de opnames van alle werken van Dick Kattenburg, op CD uitgebracht door de Leo Smit Stichting. Als lid van het Scarbo Pianistencollectief speelde hij pianoconcerten van J. S. Bach, Beethoven, Chopin, Brahms en Rachmaninov en is actief betrokken bij de organisatie van deze projecten.

Kaartjes kopen

30 is the max! Is het zomerprogramma van hetĀ Amsterdams Theaterhuis. het programma isĀ nog niet rond en wordt later in onze agenda gepubliceerd. Lodewijk bijt in ieder geval de spits af!