D e leukste musical lessen voor iedereen van 10 jaar.
In een echt theater, centraal in Amsterdam.

STUDIO MUSICAL!  

Hou jij van zingen, dansen en toneelspelen, dan kom je bij Studio Musical helemaal tot je recht. Vanuit plezier en humor kom je erachter hoe het is om als musical ster te acteren, zingen en dansen. Ervaring is niet nodig, plezier des te meer!!

Met een groep kinderen ga je aan de slag om een echte musicalproductie te maken. Bovendien speel en repeteer  je in het grote theater van het Amsterdams Jeugdtheaterhuis. Wacht niet te lang want vol is vol.

Het Amsterdams Theaterhuis biedt¬†theatercursussen waarin ‘de spelende mens’ centraal staat, waar plezier de drijfveer is en waar het eigen talent een kans krijgt.
Door onze focus op spelen vanuit plezier wordt de belangstelling voor het acteren op natuurlijke wijze ontwikkeld en gestimuleerd. 

De jonge spelers worden professioneel begeleid, krijgen veel persoonlijke aandacht en komen in de toneellessen ten volle tot hun recht. Ze leren samenwerken, personages ontwikkelen, improviseren, spelen vanuit verbeelding, worden uitgedaagd en leren in een veilige omgeving hun eigen grenzen te ontdekken.

Iedereen die musicallessen volgt bij Het Amsterdams Theaterhuis voelt zich thuis en speelt de sterren van de hemel in een van de voorstellingen die wij verzorgen als afsluiting van deze musicalcursus.

Toneellessen voor kinderen

De musical lessen worden verzorgt door actrice en zangeres Lynn Jansen

De eerste les is een proefles voor ‚ā¨15, daarna mag je gewoon weer stoppen als je dat wilt!

CURSUSINFORMATIE

Studio Musical!

Per Cursusblok

wanneer maandagmiddag
tijd 16.30 tot 18.00 uur
data 12 januari Р8 juni
presentatie zaterdag 13 juni
geen les op 23 feb, 23 mrt, 6 april, 27 april, 4 mei, 25 mei
kosten¬†januari – juni¬† 17 lessen van 1,5 uur voor ‚ā¨245(*)
(inclusief de presentatie)
(*)of ‚ā¨15 per les van 1,5 uur¬†voor latere ¬†instromers
locatie Het Amsterdams Theaterhuis

CONTACTINFORMATIE

Studio Musical!

nog vragen? Voor vragen over de cursus zelf neem je contact op met Nanda

M 06 44 95 4889
E  nandakling@hotmail.com

Voor zakelijke vragen neem je contact op met Gertjan

M 06 22 79  5519
E info@amsterdamstheaterhuis.nl

D e Artistieke leiding van de jeugdtheater afdeling is in handen van Nanda Kling.

Nanda is professioneel dramadocent en verzorgt al meer dan vijftien jaar toneellessen voor kinderen.  Als enthousiaste, bevlogen en inspirerende theaterdocent maakt ze eigentijdse presentaties en voorstellingen voor, door en met kinderen.
In haar toneellessen wordt ze gezien als een betrokken, zorgzame en inspirerende juf. Verder is ze daadkrachtig, doortastend en stimulerend.
nanda.middelgrootNanda heeft haar voetsporen verdient in het ontwikkelen van educatieve theaterprogramma’s en het opzetten van theaterworkshops voor kinderen in het onderwijs. Vanuit vakinhoudelijke kennis wordt haar theatrale zeggingskracht doorgegeven en door velen omarmt.

M et het nieuwe aanbod aan toneelessen voor de jeugd binnen het Amsterdams Theaterhuis wordt ook een van haar dromen verwezenlijkt.

Doordat ieder kind vanuit plezier gecoacht wordt, is zij een inspiratie voor iedereen die wil leren acteren.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op!

En tijdens jouw les kunnen je ouders/verzorgers lekker koffiedrinken in het gezellige WG Cafe.