toneellessen voor tieners en jongeren

Ben jij tussen de
13 en 18 jaar?

meld je dan nu aan!

INFORMATIE

Stage for You!

Per 16 lessenwanneer dondermiddag
tijd 16.45 tot 18.45 uur
data 15 januari – 4 juni
voorstelling zaterdag 6 juni
geen les op 26 feb, 19 mrt, 26 mrt, 7 mei, 14 mei
leeftijd 13 t/m 18 jaar
kosten¬†‚ā¨315 voor 16 lessen van 2 uur incl. presentatie
locatie Het Amsterdams Theaterhuis

‘S tage for You’ biedt toneelles aan jeugd en jongeren. Theaterlessen waarin jij als ¬†speler centraal staat. Waar plezier de drijfveer is en waar jouw eigen talent ontwikkeld wordt. Omdat je¬†¬†begeleid wordt door een professionele regisseur/actrice¬†met een focus op¬†spelplezier, worden je acteer-skills op natuurlijke wijze gestimuleerd en ontwikkeld. ¬†Je leert samenwerken, personages ontwikkelen, improviseren, spelen vanuit verbeelding en acteren met een vaststaande tekst. Bij Stage for You! kom je thuis en speel je de sterren van de hemel in een van presentaties en voorstellingen die wij verzorgen als afsluiting van de cursussen.

B en jij stoer, verlegen, brutaal, nieuwsgierig, grensverleggend en lijkt het je een uitdaging om te leren acteren ? Meld je dan nu aan bij Stage for You! Wij zoeken jongeren die het leuk vinden om toneel te spelen, te improviseren, met tekst te werken, typetjes te spelen en nieuwe vrienden te maken. Samen met een professionele theaterdocent en regisseur, Nanda Kling, ga je aan de slag met alle facetten die acteervak met zich meebrengt en waarin we jouw talent laten stralen. Ervaring is niet vereist, motivatie wel. Durf jij deze uitdaging aan? Meld je dan snel aan voor de toneellessen. Dit seizoen starten we met een spliksplinter nieuwe groep en wie weet hoor jij daar bij. Uiteraard sluiten we de cursus af met een korte presentatie. 

Ja, ik doe mee!
theaterlessen voor tieners en jongeren
leren acteren tieners en jongeren

D e Artistieke leiding van de jeugdtheater afdeling is in handen van Nanda Kling.

Nanda is professioneel dramadocent, actrice en regisseuse en verzorgt al meer dan vijftien jaar toneellessen en regies voor jeugd en jongeren.  Als enthousiaste, bevlogen en inspirerende theaterdocent maakt ze eigentijdse presentaties en voorstellingen voor, door en met jeugd van alle leeftijden.
In haar toneellessen wordt ze gezien als betrokken, zorgzaam en inspirerend. Verder is ze daadkrachtig, doortastend en stimulerend.
nanda.middelgrootNanda heeft haar voetsporen verdient in het ontwikkelen van educatieve theaterprogramma’s en het opzetten van theaterworkshops voor jeugd en jongeren in het onderwijs. Vanuit vakinhoudelijke kennis wordt haar theatrale zeggingskracht doorgegeven en door velen omarmt.

M et het nieuwe aanbod aan toneelessen voor de jeugd binnen het Amsterdams Theaterhuis wordt ook een van haar dromen verwezenlijkt.

Doordat iedere speler vanuit plezier gecoacht wordt, hoopt zij een inspiratie te zijn voor iedereen die wil leren acteren.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op!

CONTACT

Stage for You!

Voor vragen over de cursus zelf neem je contact op met Nanda

M 06 44 95 4889
E  nandakling@hotmail.com

Voor zakelijke vragen neem je contact op met Gertjan

M 06 22 79  5519
E info@amsterdamstheaterhuis.nl

Ben jij jonger dan 13 jaar? Kijk dan bij deze toneelcursussen voor jeugd tussen de 7-9 en 10-12 jaar